Toto si nenechajte ujsť! Jesenné mesiace až do Vianoce sú najlepším obdobím roka vo všetkých ohľadoch na erotickú prácu (zárobky, tržba, akcie, podmienky).

profile img
alert icon
Pozor!
alert icon
Prihlasovacie údaje, profil a dobíjaný kredit môžete použiť na všetkých (9) reklamných stránkach RED-LIFE! Výber jazyka (stránky) nájdete v hornej časti webstránky!

Toto si nenechajte ujsť! Jesenné mesiace až do Vianoce sú najlepším obdobím roka vo všetkých ohľadoch na erotickú prácu (zárobky, tržba, akcie, podmienky).

Overený a odporúčaný
Overený a odporúčaný

@emmaklein profil

Náš užívateľ (inzerent) ponúkajúci prácu, ktorý sa k nám pridal pred pred 7 rok
emmaklein
Emma
@emmaklein
Admin
Čas registrovanie: 2016-12-03
Kontakty sú k dispozícii
0
pridanie inzerátu
137
komentár na fóre
Kontaktné údaje inzerenta
Mobilné číslo
+49157334
Vyžiadať
Webstránka
red-life.
Vyžiadať
Podrobné informácie
Nahlásiť
Jazyky, ktorými sa dohovoríte:
 • angličtina
 • český
 • maďarský
 • nemecký
 • rumunský
 • slovenský
Ponúka prácu tu (krajina):
2023-09-25
19:22:45
Erotikus munka fórum
Kedves Lyna96, Örülök hogy a hasznos rovatunkat ilyen sokan olvassák, szívesen készítünk nektek ingyenesen tájékoztatókat:) Megkérlek hogy az emelt szintű beírásokat és a személyeskedést már mellőzd. Ha konstruktív hozzászólásod nincs a témához, akkor mindent leírtunk mindketten. Köszönjük hogy Te is itt vagy
2023-09-25
18:12:31
Erotikus munka fórum
Picit ellentétes minden mondatod, de kint hagyjuk. Összegezve amit írtál: Minden szar hely - de 10-ből 2 jó volt:) Üzemeltető vagy de azért 10 helyre jelentkeztél:) Milliárdos keresete max Lölőnek van, de itt senki se kínál annyit... Életeket hála istennek itt menteni nem kell. Megértettük amit mondasz. Béke
2023-09-25
14:37:05
Erotikus munka fórum
Kedves Lyna96, Az hogy valaki hirdet egyenes ok arra hogy sz@r a hely? Akkor minden hirdetés a világon sz@rt hirdet ugye? A coca cola-tól kezdve az összes autógyártó és sorolhatnám. Nyilván nem azért hirdet valaki bármit bárhol mert az rossz... Másrészt, az h alapjában mindenhol rossz a munka maximum a Te véleményed lehet, amit elhiszünk neked, de ne általánosíts mert ez nem igaz! Ha magadnak bérelsz lakást első körben vagy illegálisan teszed és lecsuknak vagy legálisan és olyan költségekbe vered magad, ami vicc kategória a bevételeidhez képest. Ezt a kiadást veszik le a válladról a legális helyeket üzemeltetők... Az hogy ki mennyit ír ki keresetnek nagyon szubjektív információ, hiszen miből gondolod hogy ha XY nem keres annyit XY időpontban akkor egy másik lány más időpontban ezt nem keresheti meg? Millió oka lehet mindennek, tehát a véleményed tiszteletben tartjuk, de általánosságban semmiképpen sem lehet igazad.
2023-02-17
16:17:48
Erotikus munka fórum
Minden hirdetésben ott a JELENTEM gomb. Megnyomod, kitöltöd, elküldöd.
2023-02-17
14:57:57
Erotikus munka fórum
Kedves Lola, reagálnék a Red-Life szolgáltató nevében:) [b]Először is megkérlek, hogy jelentsd az adott hirdetőt [/b]ami 2 kattintás lenne, mig ezt a posztot sokkal több ideig irtad le. Megértem hogy ki akartad irni magadból a storyt, és itt is hagyjuk, sőt [b]megkérjük a hirdetőt hogy reagáljon is rá[/b] (a saját érdekében), mondja el az ő szemszögéből mi történt. Mivel jelentést nem küldtél róla, így felteszem annyira nem problémás a hirdető hogy mást megkimélj tőle! A leirtak alapján azért nem tudom létezek e olyan aki a számlaszámát odaadja, hogy majd arra talán valaki fizet valamit. Másrészt a Red-Life üzemeltetői [b]2014 óta szemmel jól látható extrém összegeket költöttek már a biztonsági funkciókra[/b], amik nagyban szűrik meg a munkaajánlatokat. Viszont amikor a világ legnagyobb közösségi oldalai több 10,000 alkalmazottal és ezer milliárdos költségvetéssel sem tudnak minden hülyeséget kiszűrni (sőt), akkor kíváncsi lennék a Te speciális megoldásaidra, amivel a fenti eset előre kiszűrhető lenne. Menjünk el teszt munkára minden hirdetés feladás után, vagy mire gondoltál? 50.000+ munkaajánlatot küldtek eddig be, csak a magyar oldalunkon most 2933 munkaajanlat elérhető. Tehát mégegyszer megkérlek téged és mindenki mást is, ha bármilyen kézzel fogható és valós probléma adódik egy hirdetővel, akkor használjátok a [b]JELENTEM[/b] funkciót. Minden esetet azonnal és a lehető legmélyebben kivizsgálunk és megtesszük a szükséges lépéseket, ezzel tudjátok segíteni Ti is a munkaajánlatok szűrését - más megoldás nincs!
2023-01-30
00:43:59
Erotikus munka fórum
Szia, megkérlek hogy jelentsd nekünk az összes hirdetést / hirdetőt, akiről itt írsz és minél pontosabban írd meg nekünk a storykat. Azonnal utána fogunk nézni. Mivel eddig egyik hirdetőt se jelentetted se te se senki más így picit meglepődve látom hogy itt részletesen le tudod írni. Másrészt a classico escort kiemelt hirdetőnk, aki sok év alatt nagyon sok befizetést es hirdetés megrendelést adott le, nagyon de nagyon nem életszerű h ennyit elkölt valaki csupán képek gyűjtésére… a többi hirdetőt nem ismerjük és kikeresni sem tudtam, így várom hogy jelentsd őket a jelentés funkció használatával. [b]Update: eltelt 2 nap, azóta se kaptunk jelentést a felsorolt hirdetésekre. [/b]
2022-09-24
16:42:54
Erotikus munka fórum
Kedves Rebecca, Felveszem a stílusod ebben az egy kommentemben és bent hagyom azt a ok@dék szöveged, de [b]@-al cenzúrázom[/b], hogy ne verje ki a biztosítékot mindenkinél, ahogyan azt nálam is tetted! A mondandót értette volna mindenki akkor is, ha nem alpári stílusban hányod ide. Azért fogalmazok direkt a [b]TE[/b] stílusodban és minőségedben, hogy [b]TE[/b] is megértsd, illetve rávilágítsak arra, hogy itt nem biztos, hogy a munkavállalókkal van csak a gond! A probléma amiről írsz, azaz a hozzállás, nyelvtudása, szerviz hiányosságok, vagy épp a higiénia mindenki által ismert tény ebben a szektorban és biztosan vannak olyanok is akik ebbe a körbe esnek, de elhiheted az oldal [b]felhasználóinak tömege NEM! [/b]Ezért sem való ide ez ilyen post, mivel megirhattad volna ezt [b]normálisan[/b] is úgy, hogy a mondandód átadod! A munkavállalók minősítésének funkcióját sok éve be akartuk vezetni de megvizsgálva minden tényt, nem lenne sem hatásos, nem valós, de legfőképpen teret nyitva a végtelen háborúnak, ahol mindenkit lepontoznának már egy rossz szó miatt is! Ez a javaslatod nem életképes!
2022-04-11
16:32:12
Erotikus munka fórum
Újra ki kell írnunk, mert elsőre elkerülte pár ember figyelmét. TOVÁBBRA SEM engedünk a fórumra olyan hozzászólásokat munkahelyekről (akár negatív - akár pozitív) amik új regisztrációról érkeznek. Ez a felület egymás segítésére szolgál, nem pedig a személyes problémák megoldására, oda-vissza üzengetésekkel, támadásokkal. Köszönjük a megértést.
2022-02-21
14:49:38
Erotikus munka fórum
Sem negatív - sem pozitív fórum beírásokat nem fogunk engedni olyan felhasználóktól, akik egyértelműen nem jelentkeztek az adott munkahelyre és friss regisztrációval próbálnak konfliktust okozni. Nem támogatjuk sem [b]a hirdetés jellegű[/b] beírásokat, sem a konkurenciától származó [b]lejárató kampányokat[/b]. A [b]FÓRUM[/b] lényege az lenne, hogy segítsék egymást a felhasználók, [i](kiutazással kapcsolatos információk, szükséges dokumentumok, IGAZI tapasztalat munkahelyekről/városokról, stb) [/i]nem pedig személyes hadjáratok indítása. [b]Emma Admin[/b]
2022-01-31
17:04:40
Erotikus munka fórum
Sziasztok, reagálnék a tegnapi kommentekre. Mindenkinek joga van elmondani a véleményét itt. Érkezett [b]1 azaz egy darab[/b] részletes negatív vélemény normális hangvételben teljesen életszerűen megírva 3 napja [b]Barbiebaby[/b]-től. Megkérem a hirdetőt akiről szó van, ne szórassa meg a fórumot minden ilyen esetben [b]6-8-10[/b] gyalázkodó, helyesírási hibákkal teli kommentekkel. [b][color=#ff0000][u]A fórum nem hirdetésre szolgál és nem mocskolódásra[/u][/color][/b]. Ha a hirdető akiről szó van, személyesen [b]1 azaz egy[/b] kommentben elmondja a ő álláspontját és véleményét adott esetről, azt engedélyezzük és [b]nagyon örülnénk is neki már[/b]! De nyomatékosan megkérjük hogy hagyja abba ezt a taktikát, amikor valaki elmondja véleményét és le akarja nyomni minden áron 10 kommenttel! Ennek nem ez a módja és nem véletlenül [b]töröltük[/b] az összes ilyen jellegű beírást tegnap!
2022-01-21
18:08:07
Erotikus munka fórum
Dániába beutazás: Oltási igazolvány + 72 óránál nem régebbi PCR, vagy 48 óránál nem régebbi antigén teszt. Tehát átmenetileg az omikron miatt a oltási igazolvány nem elegendő.
2021-12-03
17:52:14
Erotikus munka fórum
Ismerjük a BAG-et köszönjük:) A előző kommentemben arra reagáltam hogy nincs svájcban bezárva minden egyes hely, ahogy azt állították. A szabályok naponta változnak, erről a hasznos rovatunkban frissített információkat publikálunk rendszeresen. És igen a vasárnapi népszavazás után, szigorítást vezettek be, de ettől még dolgozni lehet továbbra is. Reméljük nem lesz hosszú távú ez...
2021-12-03
16:10:55
Erotikus munka fórum
Te miről beszélsz? Napi kapcsolatban vagyunk 1 rakás svájci tulajdonossal, mindenki nyitva van, egyetlen 1 helyet se zártak be covid miatt. Szabályok voltak, vannak és lesznek, ezt el kell fogadni. Az oldal tetején lévő COVID hírekben minden fontos tudnivalót megtaláltok. Svájcban tehát minden üzlet nyitva és lehet dolgozni, sőt Magyarország nincs még karantén listán sem per pillanat!
2021-10-18
21:41:29
Erotikus munka fórum
Picit ellentmondásos a kommented, amit kezdesz azzal hogy senki ne menjen Svájcba mert minden hely szar, majd irod hogy 4 svájci helyből 1 kiváló volt ahol sz@rrá kerested magad:) Akkor mégis csak jó hely ez a Svájc:)
2021-08-18
19:31:15
Erotikus munka fórum
Szia, a GYK-ban leirtak alapjan kimásolom neked:) Hogyan törölhetem a profilomat? Küldj e-mailt a info (kukac) red-life.net címünkre a regisztrált email cimedről ez ügyben.
2021-08-11
21:23:42
Erotikus munka fórum
Egyenlőre nem! Ha az országot ahonnan érkezik a személy átminősíti Németország veszélyessé akkor mindehogy van e oltás v nincs. Jelenleg Magyarország nincs ezen a listán és remélhetően nem is lesz soha.
2021-07-02
16:56:28
Erotikus munka fórum
Sziasztok, a fórum független és az is marad. De az elmúlt napokban hetekben már túl toltátok a Pamela témát. Érthető ha valaki fel van háborodva valamiért, de a fórumnak soha sem az volt a célja h valakit lejárasson. [b]Vélemény, megtörtént esetek, kérdés és válasz minden mennyiségben jöhet, de megkérlek titeket hogy már ne ócsmároljátok egymást ebben a témában itt[/b]. Az eddigi összes komment kint marad és a visszafogott kérdés válasz mehet továbbra is, de gyalázkodást innentől töröljük kommentár nélkül! Köszönjük
2021-05-27
20:44:30
Erotikus munka fórum
Németországban [b]május 31-től[/b] nyithatnak az erotikus üzletek azokban a városokban, ahol az incidencia szám alacsony. [b]Ausztria, Hollandia[/b] nyitva és [b]Svájc[/b] minden kantonja ami fontos az erotikus munka miatt, nyitva van! [b][url=https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon]Részletek, bővebb infó itt![/url][/b]
2021-05-21
15:07:02
Erotikus munka fórum
[b]Németország[/b] megkezdte az enyhítést, amibe az erotikus munkahelyek is beletartoznak. Elsőként Berlinben nyithatnak az erotikus stúdiók és szalonok júniusban, azonban egyelőre elég szigorú szabályok mellett. A többi német tartomány július elején csatlakozik. [url=https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon]Bővebben[/url]
2021-05-19
19:08:57
Erotikus munka fórum
[b]Svájc[/b] holnaptól ([b]május 20[/b]) feloldotta a karanténkötelezettséget a Magyarországról érkezők számára. [b]Ausztria[/b] a mai nappal ([b]május 19[/b]) megnyitotta kapuit az erotikus munkák tekintetében, így Svájc mellett már a "szomszédban" is lehet termint foglalni. [url=https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon]Bővebben[/url]
2021-04-20
20:54:08
Erotikus munka fórum
Friss hírek [b]Svájc, Hollandia és Ausztria[/b] nyitásról az erotika terén a [b][url=https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon]koronavírus híreinkben itt[/url][/b]! Újabb kantonok nyitottak Svájcban, szinte már mindenhol lehet dolgozni!
2021-03-10
17:19:10
Erotikus munka fórum
Svájc ismét felveszi a karanténlistára Magyarországot, Szlovákiát és egy rakás más országot is március 22-től. Ez nem feltétlenül jelenti azt hogy nem tudtok dolgozni továbbra is Svájcban, hiszen múlt évben volt már ilyen időszak és szinte minden kantonban tudtak engedélyt kapni a magyar lányok... A megoldásokat, kiskapukat kérdezzétek az aktív hirdetőinktől! [b][color=#ff0000][url=https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon]Bővebb infó itt![/url][/color][/b]
2021-03-05
15:06:27
Erotikus munka fórum
Március 8-tól a „testközeli“ szolgáltatásokat nyújtó üzletek, például a masszázsszalonok is kinyithatnak Németországban, de ez tartományonként változhat. Ez nem feltétlenül vonatkozik az erotikus masszázs szalonokra, nem kaptunk még megerősítést egy hirdetőnktől sem, hogy kinyithatnak! Koronavirus hírek, infók non stop itt: [b][url=https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon]https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon[/url][/b]
2021-02-26
14:42:36
Erotikus munka fórum
Sziasztok, Szerintem eléggé kiveséztétek már a St. Gallen-i témát. Szeretném ha visszafogottabban fogalmaznátok, mind a 'tulajdonosi kör' felhasználói és az ott dolgozó lányok is. Megkérek mindenkit hogy etnikai , diszkriminatív célzásokat ne írjanak itt! Mindenkinek bőrszíntől, nemzettől, nyelvtudástól vagy bármitől függetlenül joga van dolgozni bárhol és véleményt is nyilvánítani! Az oldal mindenki számára teret ad a vélemény nyilvánításra és nagyon ritkán törlünk kommentet, ezeknek az oka is legtöbb esetben a teljesen átlátszó lejáratás 1 mondatos beírásokkal. Viszont ez a story elég részletesen részletezve lett több felhasználó szemszögéből is, így mindenki levonhatja a következtetéseket. És sajnos a puding próbája mindig az evés, szóval senki sem lehet 100%ban biztos abban amit itt olvas, amíg ki nem próbálja. Viszont a vélemények, élménybeszámolók főleg ilyen részletességgel elég beszédesek...
2021-01-22
19:30:00
Erotikus munka fórum
Bremerhaven-i helyzetről cikkünk itt találod (a tulajdonos régi hirdetőnk, szinte mindennapi kapcsolatban vagyunk vele): [url=https://red-life.net/a-red-life-oldalairol-jol-ismert-bunny-cubes-ablakai-igaz-csak-rovid-idore-ujra-kinyitottak]https://red-life.net/a-red-life-oldalairol-jol-ismert-bunny-cubes-ablakai-igaz-csak-rovid-idore-ujra-kinyitottak[/url] Pár órára nyitottak ki sztrájkoló jelleggel igen...
2021-01-13
16:33:09
Erotikus munka fórum
Sziasztok, Sajnos február végéig Svájcban bezárnak minden üzletet a mai Bundesrat határozata alapján. Frissítjük a hírt később az egyes még nyitva lévő kantonok miatt, mivel jelenleg még a tulajdonosok sem tudják be e kell zárniuk. [url=https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon]Koronavírus hírfolyamunk itt található[/url]!
2021-01-04
15:40:27
Erotikus munka fórum
Szia, az oldal tetején találhatod a [url=https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon]koronavírus híreket[/url], amiben részletesen és idősorrendben megtalálod a jelenlegi szabályozásokat Svájccal kapcsolatban (is). Így azonnal tudhatod melyik kantonok vannak jelenleg nyitva.
2020-12-21
17:33:45
Erotikus munka fórum
Szia, részletes infók a covid cikkünkben Svájccal kapcsolatosan jelenleg: [url=https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon]https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon[/url]
2020-12-21
17:32:05
Erotikus munka fórum
Kedves Dorka, Elegendő lenne ha csak az oldal tetején lévő [url=https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon]koronavírus cikkünket[/url] figyelnéd, akkor tudnád hogy Svájcban még most is 3 kantonban nyitva minden és vígan dolgoznak a lányok. Tehát az h minden zárva Európában messze nem igaz! Sajnos eléggé beszűkültek a lehetőségek, de pl Svájc levette Magyarországot a karantén listáról és a nyitva lévő üzletek pedig extrém forgalommal működnek. Kövessétek figyelemmel a [url=https://red-life.net/frissitve-oktober-1-tol-minden-amit-tudnod-kell-a-covid-19-koronavirus-miatt-hozott-szabalyokrol-az-erotikus-munka-tekinteteben-magyarorszagon-es-kulfoldon]covid cikkünket[/url], amiben röviden csak a ránk vonatkozó szabályozásokat követjük.
2020-12-10
15:33:28
Erotikus munka fórum
Mi nem vagyunk adószakértők és az egyes országok szabályozásait sem tudjuk teljes mérétkben nyomon követni, igy ezt a kérdést jobb ha az illetékeseknek teszed fel (nem szükséges megmondani hogy milyen munkát fogsz végezni). Véleményem szerint Magyarországon a TB-t ha fizeted akkor megvagy elvileg. De tényleg kérdezz rá a hivatalokban inkább.
2017-08-15
19:01:29
Prihlásil (a) na túto erotickú prácu
Az Erotic Lounge OWL privát háza téged keres!
2016-12-03
16:39:22
Registrácia na stránke

Jeho (jej) odporúčané práce

2020-03-10
0 / 5
713 zobrazenie

mon bijou pop up 07.10-08-10.

Overený a odporúčaný
Overený a odporúčaný
38
nový užívateľ
za posledných 24 hodín
208
nový užívateľ
za posledný týždeň
937
nový užívateľ
za posledný týždeň

Najnovšie uchádzači

INZERÁTY ODPORÚČANÉ PRÁCE
Inzeráty ODPORÚČANÉ PRÁCE nájdete exkluzívne na inzertných stránkach Red-Life, pravidelne aktualizované pracovné ponuky s výbornými podmienkami, kde nemôže dôjsť k prekvapeniu! Naši overení a odporúčaní inzerenti tu inzerujú už dlhé roky s rovnakými podmienkami a kontaktnými údajmi, myslíme si, že sú maximálne spoľahliví vo všetkých oblastiach.

Escort agentúra Annabelle vám ponúka
‪+1 4
Ukáž mi!
Erotická práca vo Švajčiarsku so
+41 79 5
Ukáž mi!
Špeciálne, jedinečné, vysokokvalitné erotické pracovisko
+41 76 5
Ukáž mi!
Luxusné priváty a vily v
+41 76 5
Ukáž mi!
Erotická práca v Holandsku v
+31 648
Ukáž mi!
Extra vysoké zárobky so znalosťou
+31 648
Ukáž mi!
LOUNGE-139: Obľúbené miesto náročných dievčat,
+41 76 3
Ukáž mi!
Štúdio ELITE je švajčiarsky luxusný
+41 76 6
Ukáž mi!
Najbohatší hostia Švajčiarska na vás
+41 76 5
Ukáž mi!
Priemerný zárobok mesačne 15000 EUR
+43 677
Ukáž mi!
Poslať správu

user img
používateľovi píšete práve správu.

Je ZAKÁZANÉ posielať kontaktné údaje (e-mail, web, tel, meno na Facebooku)! Môžete sa informovať o pracovnej ponuke, voľných pozíciách, prípadne položiť iné otázky, ale prihlásiť sa môžete len cez kontaktné údaje alebo cez prihláškový formulár v inzeráte! Kliknutím na meno príjemcu si zobrazíte profil inzerenta, kde vidíte aj pridané inzeráty.

Nahlásenie užívateľa

Tohto užívateľa nám nahláste len vtedy, ak ste zistili nepravdivé informácie alebo nezákonnú činnosť!
v číslach (štatistika 1 mes. - 3 mes. -1 rok)
Zdroje: Google Analytics a Webmastertools
3 162 +17%

slovenských užívateľov použilo za posledný mesiac reklamnú stránku 7313 krát!

6 864 +14%

krát klikli na našu stránku a 59418 krát sme objavili v Google za posledné 3 mesiace

32 080 +8%

krát klikli na našu stránku a 255772 krát sme objavili v Google za posledný 1 rok!

Základné pojmy

Spoľahlivá inzertná stránka

Fungujeme ako nezávislá a nestranná inzertná stránka a kontrolujeme všetok prichádzajúci obsah (inzeráty, inzerenti, príspevky vo fóre, atď) v maximálnej možnej miere.

Najviac registrovaných užívateľov

Momentálne máme 75582 aktívnych registrovaných užívateľov a každý mesiac pribudne do komunity Red-Life 937 nových užívateľov, z ktorých všetci hľadajú alebo ponúkajú erotické práce. Pridajte sa k nám aj vy!

100% diskrétnosť a bezpečnosť

Uchádzačom aj inzerentom ponúkame maximálnu diskrétnosť a bezpečnosť. Využívame na to nespočetné množstvo bezpečnostných a kontrolných funkcií.

Overené a skutečné ponuky práce

Všetky pracovné ponuky sú okamžite a prísne kontrolované a nepravdivé alebo podozrivé inzeráty sú filtrované skôr, ako sa objavia na stránke! Pre nás je vaša bezpečnosť na prvom mieste!

Užitočné novinky a funkcie

Poskytujeme užitočné a dôležité informácie zo sveta erotických prác a ponúkame vynikajúce funkcie tým, ktorí hľadajú alebo ponúkajú prácu. Zaregistrujte sa a vždy sa prihláste!

Overené / Neoverené užívatelia

Hodnotenie jednotlivých inzerátov a inzerentov označujeme 3 typmi symbolov, ktoré sa zobrazujú v kontaktnom sekcii inzerátov, v zoznamu všetkých inzerátov a na profile inzerenta!

Registrácia

Zvoľte si jedinečné používateľské meno a ľahko zapamätateľné heslo. Zadajte presne svoju e-mailovú adresu, na ktorú vám pošleme registračné údaje.

Používateľské meno

heslo

heslo ešte raz

E-mail adresa

Telefónne číslo

(voliteľné)

alebo
okamžité prihlásenie pomocou stránku sociálnej siete
Máte už užívateľský účet?
Prihláste sa tu!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Už máme 75 582 užívateľov

Zvoľte si jedinečné používateľské meno a ľahko zapamätateľné heslo. Zadajte presne svoju e-mailovú adresu, na ktorú vám pošleme registračné údaje.

 • Používanie fóra
 • Posielanie súkromných správ medzi registrovanými užívateľmi
 • Pridať medzi obľúbené, vyhľadávací agent
 • Zrýchlená prihláška, poloautomatické vypĺňanie vašich kontaktných údajov
 • Vyžiadanie kontakty z bezplatne pridaného inzerátu alebo z profilu užívateľa
 • Utajené pracovné ponuky a zvýraznenie inzerátov
 • Zobraziť skrytých uchádzačov
Obsah, obrázky a texty na webstránku môžu mať erotický charakter a sú určené výhradne pre dospelých návštevníkov, takže obsah stránku môže byť pre niektorých urážlivý. Obsah na webstránku umiestňujú naši používatelia, takže zaň nesú zodpovednosť. Ak máte menej ako 18 rokov (v niektorých krajinách 21 rokov) alebo ak je používanie stránky pre vás nezákonné alebo urážlivé, opustite stránku.
Kliknutím na tlačidla POKRAČOVAŤ NA STRÁNKU vstupujete na webstránku a zároveň vyhlasujete, že ste dosiahli vek 18 rokov a povoľujete používanie cookies s cieľom zabezpečiť čo najlepšiu používateľskú skúsenosť.
Zabudli ste heslo?

Zadajte svoju registrovanú e-mailovú adresu a kliknite na tlačidlo 'Odoslať'! E-mailom dostanete odkaz, kliknutím naň si nastavíte nové heslo a ihneď sa prihlásite!